Frustrationen på topp

Allmänt / Permalink / 0
En sådan där dag man bara vill radera ur arkivet. Jag skäms att säga detta, men jag tror att många mammor tänker tanken MÅNGA gånger. Idag var jag riktigt trött på att vara mamma. Jag önskade mig för allt i världen en knapp på mitt barrn så jag kunde stänga av honom för en liten stund och sedan sätta på honom igen när min energi var tillbaka och tålamodet på topp.
Jag brast för lilla minsta. Douglas har kommit till den perioden i livet där han upptäcker världen, han är på precis allt om det så är leksaker, blommor, sten, knivar, katter, motorsåg, bilar, jord, vatten, sniglar mm... ja.. allt man kan tänka sig och det enda jag säger är - NEJ! AJABAJA! INTE RÖRA! NEJ! NEJ NEEEEEEEJJJ!!!! skäms, vilken dålig mamma jag är. Det är nu jag ska vara pedagogisk och lära honom rätt och fel. Visa och vägleda honom. Men jag klarar inte av det just idag... Douglas blir frustrerad och lägger sig ner på golvet och bryter ihop. Det spelar ingen roll om det är hemma, på ica eller mitt på stan. Vad ska det bli av mitt barn? Att inte tala om folks blickar i offentliga miljöer som MÖRDAR mig! Det lyser -DU ÄR EN DÅLIG MAMMA i deras ögon!!....
Ja, jag vet om det.. jag är inte alltid lika bra.. men alla har vi väl sådanna här dagara? Det visar bara på att mitt batteri måste fyllas på med lite annat för en stund. Just idag var behovet att träffa folk och socialisera sig.. Dock får det vänta till nästa helg..

Den här veckan har vi vart husvakt åt min pappa. Eller jaa vi bodde där i två nätter innan vi beslutade oss att flytta hem igen på grund av Douglas beteénde. Idag åkte vi ut för att kolla till katterna och städa upp lite efter dem. Tanken var att vi skulle ha en mysig stund där ute i solen, men det blev mest gap, skrik och frustration. 
Kul dag.. hoppas på en bättre morgondag.
 
Kram B
Till top